Vizsgáztatás

Egy autóban számos olyan alkatrész van, amely az igénybevételtől megkopik. Elsősorban a mozgó alkatrészek azok, amelyek nem örök életűek. Bizonyos darabok, elemek elöregedéséhez az időjárás is jelentős mértékben hozzájárul. Ezek a nem kívánt változások a vizsgáztatást megelőző állapotfelvétel során részint a lengéscsillapító vizsgáló padon, a fékpadon, a futómű mozgató padon és végül az aknán, illetve az emelőn történő közvetlen vizsgálattal kimutathatóak.

Vizsgálóállomásunk jól megközelíthető a környező településekről és a fővárosból egyaránt.
LPG- gázüzemű járművek, pótkocsik, utánfutók, lassú-járművek, motorkerékpárok, traktorok időszakos műszaki vizsgáztatását is végezzük.

Hibrid/ elektromos gépjárművek műszaki vizsgáztatását is vállaljuk. Tisztán elektromos hajtású járművek esetében a vizsgáztatás követelménye az érintésvédelmi felülvizsgálati jegyzőkönyv. Ezt a műszaki vizsgát megelőzően kell elvégezni a járművön.

 

Növekvő kapacitásunk és technikai felkészültségünk lehetővé teszi a közületi és a lakossági szolgáltatásokon túl, a nagyobb járműparkkal rendelkező vállalatok, flották szerviz- és vizsgaigényeinek kielégítését.